Betaling

Eenvoudig en veilig online betalen. Gewoon in de (online) omgeving van uw eigen bank.

KBC

KBC is ook een betaalmogelijkheid die veel wordt gebruikt. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België. Met KBC kunnen gebruikers eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

Bancontact

Bancontact is een populair Belgisch betalingssysteem. Met ruim 15 miljoen kaarthouders. Meer dan 80% van de webshops accepteert Bancontact als online betaalmethode.

Creditcard

Minder gebruikt is de creditcard. Hiermee kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard bent u bovendien verzekerd tegen fraude. Wel kleven er bij een creditcard extra kosten aan een betaling. U koopt immers op krediet.

Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple. Bestelt u bijvoorbeeld via uw iPhone? Dan ziet u deze betaalmethode staan. Apple Pay is beschikbaar in meer dan 35 landen. Het maakt gebruik van uw Wallet, waarin u zelf uw betaling heeft ingericht. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund.

iDeal

De meest gebruikte online betalingsvorm in Nederland is iDeal. U betaalt dan veilig in de omgeving van uw eigen bank. Alle Nederlandse banken hebben iDeal omarmd. U logt in via een reader of via een app op uw telefoon om de betaling te voltooien. Die betaling ziet u direct terug in uw online bankomgeving (rekeningafschriften).

Achteraf betalen (Klarna)

Als u kiest voor achteraf betalen via Klarna ontvangt u uw bestelling eerst en betaalt u pas daarna. Klarna neemt de vordering voor ons uit handen en Klarna stuurt u de factuur. U betaalt dus altijd aan Klarna, en niet aan ons. Klarna voert allerlei controles uit, vaak op basis van een geboortedatum en een telefoonnummer. U kunt dus extra gegevens moeten invullen tijdens het afrekenen. Let op: als u te laat betaalt, gaat Klarna de rekening verhogen en eventueel over tot een incassotraject.

Winkelwagen