Levering

Vandaag besteld = morgen in huis. Dat is ons credo. Hoe we dat doen leest u hier.

We verzenden met PostNL. Bestellingen die worden geplaatst op maandag tot en met vrijdag tot 23 uur heeft u de volgende dag al in huis. PostNL bezorgt ook op zaterdag. Op zondag kunt u tot 17 uur bestellen om de zending op maandag geleverd te krijgen. Alleen op zaterdag verzenden wij niet.

Wij doen onze uiterste best tijdig te leveren. Het is mogelijk dat er in een enkel geval vertraging optreedt. In drukke periodes (in december bijvoorbeeld) kan dit vaker voorkomen. We vragen u dan om uw begrip.

Bestelbevestiging

Als u besteld heeft, ontvangt u eerst van ons de bestelbevestiging. Bij dit mailtje treft u ook de factuur in PDF aan. U ontvangt de bestelbevestiging hooguit enkele minuten nadat u besteld heeft. Deze kan in uw spam box terecht komen, dit afhankelijk van uw emailprovider en instellingen. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Ook niet in uw spam box? Neem dan contact met ons op.

Track & trace

Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u de track&trace. Hiermee kunt u uw zending in de gaten houden en zien wanneer er bezorgd gaat worden. Deze email wordt verzonden vanuit onze verzendpartner Go Parcel. PostNL bezorgt de zending.

Afhaallocatie kiezen

Wilt u uw bestelling liever niet thuis ontvangen? Dat is geen probleem! U kunt tijdens het afrekenen kiezen voor een afhaallocatie waar uw bestelling dan bezorgd gaat worden. Dit zijn bijvoorbeeld kiosken of supermarkten. U kunt uw bestelling hier dan afhalen wanneer het u uitkomt. Weet dat een zending maximaal 7 dagen op een afhaallocatie blijft liggen. U moet dus wel binnen 7 dagen afhalen.

Een levering naar een afhaalpunt kan een dag langer in beslag nemen. Dit hangt af van de route van de bezorger. U wordt op de hoogte gehouden met track&trace.

Kosten

Levering is gratis vanaf 30 euro. Als u bestelt voor een bedrag hoger dan 30 euro krijgt u de verzending gratis. Onder de 30 euro brengen wij 4,95 euro aan kosten in rekening. Die kosten worden automatisch bij bestelbedrag opgeteld.

Winkelwagen