Levering

We verzenden met PostNL voor België. Voor Frankrijk met FedEx en Colis Privé. Bestellingen die worden geplaatst op maandag tot en met vrijdag voor 22 uur worden diezelfde dag nog verzonden. U heeft uw bestelling dan meestal binnen 48 uur in huis. Op zaterdag verzenden we niet. Op zondag wordt er ook tot 22 uur verzonden.

Wij doen onze uiterste best tijdig te leveren. Het is mogelijk dat er in een enkel geval vertraging optreedt. In drukke periodes (in december bijvoorbeeld) kan dit vaker voorkomen. We vragen u dan om uw begrip.

Bestelbevestiging

Als u besteld heeft, ontvangt u eerst van ons de bestelbevestiging. Bij dit mailtje treft u ook de factuur in PDF aan. U ontvangt de bestelbevestiging hooguit enkele minuten nadat u besteld heeft. Deze kan in uw spam box terecht komen, dit afhankelijk van uw emailprovider en instellingen. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Ook niet in uw spam box? Neem dan contact met ons op.

Track & trace

Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u de track&trace. Hiermee kunt u uw zending in de gaten houden en zien wanneer er bezorgd gaat worden. Deze email wordt verzonden vanuit onze verzendpartner Go Parcel. PostNL bezorgt de zending.

Afhaallocatie kiezen

Via de track&trace email kunt u vaak ook kiezen voor een afhaalpunt of u kunt het bezorgmoment wijzigen. Houd de track&trace dus in de gaten.

Een levering naar een afhaalpunt kan een dag langer in beslag nemen. Dit hangt af van de route van de bezorger. U wordt op de hoogte gehouden met track&trace.

Kosten

Levering is gratis vanaf 40 euro. Als u bestelt voor een bedrag hoger dan 40 euro krijgt u de verzending gratis. Onder de 40 euro brengen wij 4,95 euro aan kosten in rekening. Die kosten worden automatisch bij bestelbedrag opgeteld.

Winkelwagen