Over Diabetiq

Diabetiq is een webwinkel waar u snel, veilig en simpel al uw diabetesmaterialen kunt bestellen. U kunt tot 23 uur bestellen om de producten de volgende dag al geleverd te krijgen. En dat is ook direct onze doelstelling: altijd en snel toegang tot diabeteszorg. Diabetiq is uw beginpunt voor diabetes zelfmanagement. We richten ons op de Belgische markt.

Bij Diabetiq vindt u grote merken als Accu-Chek en Contour, maar ook kleinere prijsvechters als Diatesse en Ht-One. We bieden een compleet assortiment diabetesproducten aan. En verzending is gratis vanaf 40 euro. Daaronder betaalt u 4,95 voor de verzending. U kunt kiezen voor een thuislevering, of levering op een afhaalpunt bij u in de buurt. Na bestellen ontvangt u altijd een track&trace email waarmee u uw bestelling in de gaten kunt houden.

Autostore

Diabetiq is gestart in 2021. Het moederbedrijf – Carestores BV – is sinds 2017 actief op de Nederlandse markt. Vanuit Carestores worden jaarlijks tienduizenden klanten voorzien van diabetesmaterialen. Er wordt voornamelijk aan particulieren geleverd, maar ook steeds meer aan professionals als huisartsen, diëtisten, instellingen en ziekenhuizen. Alle producten worden vanuit voorraad geleverd. Ons magazijn is gerobotiseerd. Er wordt verzonden met PostNL.

De focus ligt volledig op diabetes. Alles voor diabetici. Van meters en teststrips tot glucosetabletten en vitaminen. We houden voorraad in een modern magazijn waar we inpakken en verzenden met behulp van robots. Zo kunnen we grote volumes aan en bovendien tot diep in de nacht doorgaan. Voor 22 uur besteld = zelfde dag verzonden. En zo meestal de volgende dag al in huis.

Onze klanten blijven over het algemeen voor lange tijd klant bij ons. Diabetes is immers (helaas) niet zomaar over. Ook wanneer uw bloedsuiker stabiliseert moet er nog periodiek worden gemeten. Daarom geven wij vaste klanten graag korting. Zo krijgt daarom in ieder geval 10 procent korting op iedere volgende bestelling. Via onze nieuwsbrieven bieden we ook extra kortingen aan! En heeft u vragen? Via onze e-mail en Whatsapp klantenservice krijgt u altijd binnen 1 werkdag antwoord.

Diabetiq valt onder Carestores BV. In Nederland zijn we al jaren actief onder de naam diabetesmagazijn.nl.

Winkelwagen