Terugzenden

Heeft u het bestelde product toch niet nodig? Of heeft u een verkeerd product besteld. Geen zorgen! U kunt terugzenden. Wel gelden strikte voorwaarden, het betreft immers medische hulpmiddelen. Lees meer over het terugzenden.

Een bestelling kan teruggezonden worden. Doe dit binnen 14 dagen en zorg voor een ongeopende en onbeschadigde verpakking! Wilt u terugzenden? Stuur ons een mailtje met uw gegevens en stuur vervolgens het pakje terug.

Retouradres: Bringme Carestores BV, Van Vollenhovenstraat 1C, 3016BE, Rotterdam, Nederland

Wij maken na ontvangst (en controle product) het volledige aankoopbedrag naar u over. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Het terugsturen van producten is uw eigen verantwoordelijkheid! Verpak het product op een correcte manier en verzend terug met track&trace. Bewaar de track&trace voor uw eigen administratie.

Let op: Sluitzegels dienen intact te zijn. Verpakkingen die open zijn geweest nemen wij nooit retour. We kunnen de veiligheid en hygiëne dan niet meer garanderen. Geopende hygiënische producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Winkelwagen